Empremtes


Empremtes és una exposició que apropa l’obra i la personalitat del fotògraf a l’espectador, amb una mirada personal a tot el que com “herència” tenim al nostre voltant. Aquest treball és un recull d’imatges de ciutats com Tarragona i Reus entre d’altres, que se sumen i exemplifiquen la visió de l’autor.

Ara, a la sala Àmbit del Corte Inglés, es presenten 20 fotografies d’interiors. Rubén Perdomo contempla el món a certa distància sotmetent-lo a una anàlisi estètic, sense pretensions, deixant que sigui l’espectador qui defineixi o interpreti el missatge d’allò que veu. Les seves fotografies són una finestra oberta al particular món de cada individu. Son retalls d’una mateixa realitat que a l’hora és diferent per a tots. El resultat del seu treball reflexa un clar interès per les línies (arquitectura, interiors, ombres…), els detalls imperceptibles i l’univers propi de cada ésser humà.

S’ofereix així una exposició que permet apropar-nos a aquest artista i gaudir del seu talent creatiu, En tota la seva obra està present el que ell denomina “l’empremta”: la presència del passat.

photo_2012_059photo_2012_052photo_2012_034

Anuncios
Categorías:Exposiciones

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: